![]() | Aveņu sausais0,75l, 13,5%
| |
![]() | Aroniju sausais0,75l, 13% | |
Smiltsērkšķu pussausais0,75l, 12,5%Smiltsērkšķu vīna izgatavošanas noslēpumi nebūt nav devušies rokā viegli, bet, kad tas ir noticis ... tad neparasto garšu medniekiem ir iespēja iegūt savā īpašumā jaunu ,,trofeju". | ||
![]() | Aveņu saldais 0,75l, 14% | |
![]() | Upeņu deserta
vīns 0,75l, 14%
| |
![]() | Aveņu /
smiltsērkšķu deserta vīns ,,Padures Velvets” 0,75l, 14%
Tā recepte un nosaukums radušies leģendām apvītās
Padures muižas klētī, degustāciju laikā, kupažējot abu ogu vīnus. Šajā deserta
vīnā uzsvars likts uz abu ogu – aveņu un smiltsērkšķu – savstarpējo garšas
mijiedarbību. Avene veido izteiksmīgas pamatnotis, smiltsērkšķis jeb mūsu zelta
oga paspilgtina vīna pēcgaršu. Viens no
mūsu vīna cienītāju novērtētākajiem dzērieniem! | |
![]() | Kazeņu deserta
vīns 0,75l, 14,5%Aveņu līdzinieces un tumšās ogu karalienes kazenes ir ogas
ar neparastu struktūru un garšu. Mums, runājot par kazeņu deserta vīnu, prātā
nāk tādi vārdi kā salds, dzintarains, neparasts, noslēpumains… Arī jums ir
iespēja iepazīt šo vārdu nozīmi, baudot kazeņu deserta vīnu. Tā receptes sākotnējā ideja un vadlīnijas
aizgūtas kādā kanādiešu mājsaimniecības rokasgrāmatā, kur atrodama kazeņu
liķiera recepte. Apvienojot to ar tradicionālām vīna darīšanas patiesībām un vīndara pieredzi, radies šis burvīgais dzēriens. | |
![]() | Aveņu karstvīns ar kadiķogām, 0,75l, 14%Mūsu pašu audzēto aveņu vīns vēlos rudeņos pārtop karstvīnā. Aveņu vīns papildināts ar kadiķogu, krustnagliņu, kardamona un kanēļa piedevu. Liekot roku uz sirds varam apgalvot - gards jo gards. Atliek vien pievienot ābolu šķēlītes un uzkarsēt. |
![]() | Upeņu karstvīns ar anīsu un vaniļu, 0,75l, 14%Lai jūs nebiedē neparastā anīsa garša! Šī aromatiskā garšviela harmoniski iekļāvusies kopējā buķetē un priecēs ikkatru, kas vēlas sasildīties un gūt prieku no Latvijas upeņu karstvīna. Karsējot pievieno laima vai ābola šķēlītes. |